SVI DETALJI PRVOG ROĐENDANA MALOG ŽELJKA: Sprema se gala proslava u elitnom restoranu, A OVAKO ĆE SE NA POSEBAN NAČIN OBELEŽITI TAJ DAN!

Autor:

Zabava

02.06.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gala proslava za malog rođendana u elitnom restoranu!

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Sprema se gala proslava za rođendanmalog Željka!

Sin Veljka Ražnatovića i unuk balkanske zvezde Cece Ražanotović sutra će proslaviti prvi rođendan, a tim povodom biće organizovano slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Ražnatovići su odlučili da okupe članove porodice i prijatelje kako bi malom Željku upriličili rođendansko slavlje, a prenos Blic.

- Ceca je odlučila da posebno obeleži ovaj dan. Zato se sa Bogdanom i Veljkom dogovorila da naprave žurku. Angažovali su firmu koja će biti zadužena za dekoraciju i ketering, a zabava će biti organizovana u elitnom beogradskom restoranu. Sve će biti dekorisano u plavo-belim nijansama. Željko će nositi odelo koje je specijalno kreirano za njega, dok će za Cecu biti napravljena posebna haljina za ovu priliku. Još se ne zna šta će Ceca kupiti unuku na poklon - kaže izvor za gorepomenuti list.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kako će malom Željku sutra slaviti rođendan, ponosna tetka Anastasija Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuje 3. jun.

- Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on Blizanac na tetku i babu. To jest, na drugaricu, da se ispravim - nasmejala se Anastasija.

Anastasija je, kako sama kaže, dosta vezana za Željka i kada je sa ocem i majkom u Titelu, sedne u kola i ode da ga vidi na sat vremena i vrati se. Zato je njengov rođendan za nju posebno važan i ona je odlučila da mu spremi poklon koji će mu ostati zauvek kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kom će biti ugravirana posveta.

Takođe, i Anastasija za proslavu priprema posebnu toaletu koju je poznati kreator spremao za nju. I ona će pored Veljka i Bogdane dočekivati goste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading