Jovana Jeremić u programu uživo otkrila ono što sve zanima: OVO JE PRAVI RAZLOG MOG OTKAZA!

Autor: Republika

Zabava

01.06.2021

22:23

Jovana Jeremić otkrila pravila razlog odlaska sa Happy televizije.

TV Pink/printscreen
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nekoliko dana nakon što je dala otkaz na Happy televiziji pojavila se u emisiji Amidžu Šou. 

Jovana je  bez ustručavanja odgovarala na pitanja, a voditelja emisije Ognjena Amidžića je zanimalo zašto je napustila Happy televiziju.

- Možeš sve da me pitas, prva ja kad radim pravi profesionalac i ne volim kad mi dođu gosti i kažu mi "ovo možeš da me pitas, a ovo ne", ja volim da pitam sve što me zanima, kao i narod, a narod ova tema zanima - rekla je Jovana pa nastavila:

TV Pink/printscreen
Jovana Jeremić

- Deset godina sam radila na toj televiziji, to je televizija koja je meni u srcu, dala sam joj i srce i dušu. Ta televiziji je mene napravila. Ja često volim da kažem da bila venčana za tu televiziju, a ne za svog muža i svoje dete. Pravi razlog napuštanja Happy televizije jeste da želim da se posvetim svom detetu i da joj obezbednim lagan život.

Jovana se dotakla i teme o kojoj se mnogo spekulisalo, a to je da joj je detetu često davala tablete kako bi mogla da priprema emisiju.

- Ja volim da kažem za sebe da kažem da sam ja to mozak operacije, ja sam svaku svoju emisiju i sva pitanja sama pripremala, na svom tabletu, a na tabletama kako su ljudi pričali - rekla je Jovana i stavila tačku na tu temu.

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li može da otkrije gde prelazi, Jovana je odgovorila: 

- Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ. 

Jeremićeva je prokomentarisala i glasine da je od televizije Pink dobila stan u Beogradu na vodi. 

- Vrti se nešto oko stana, da - rekla je Jovana.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Žarko

02.06.2021 08:51

Izdajnica preletačica. Umislila da je predsednik države.