Pevačica pretrpela vršnjačko nasilje: Seka progovorila o traumama!

Autor:

Zabava

01.06.2021

11:25 >> 12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se kroz suze prisetila stravičnih događaja iz detinjstva, zbog kojih i danas ima traumu da prođe kroz Banju Koviljaču

RepublikaFoto: Printskrin/k1

Pevačica Seka Aleksić u četvrtom razredu osnovne škole pretrpela je vršnjačko nasilje. Naime, pevačica je u emisiji "Preživeli" koju vodi Milan Kalinić, ispričala šta je proživljavala nakon što je sa porodicom iz Zvornika izbegla za Srbiju, tačnije Banju Koviljaču. 

RepublikaFoto: Printskrin/k1
Seka Aleksić u emisiji "Preživeli"

- Iz Zvornika smo izbegli kad sam imala šest godina, i prvo smo došli u Banju Koviljaču. Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega - započela je Seka te nastavila:

- Tu sam išla u četvrti razred i deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam - prisetila se Seka ovog perioda. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading