MAJKA JU JE DALA NA USVAJANJE, A ONI SU JE SPASILI: Vesna Đogani progovorila o TRAUMAMA!

Autor:

Zabava

01.06.2021

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativna i uvek zanimljiva Vesna Đogani nedavno se našla u centru skandala kada je njen suprug Đole usnimljen kako se ljubi sa drugom ženom. Ipak, Vesna je preko svega prešla lagano i objasnila šta se dogodilo.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Imala je teško detinjstvo... Vesna Đogani

A s obzirom na njenu reakciju i kulturno ponašanje u javnosti, mnogi bi zaključili da je odrasla u jednoj skladnoj porodici i u normalnim uslovima. Međutim, Vesna je sada priznala da je živela u siromaštvu kao i da je tokom detinsjtva neko vreme čak boravila i u Centru za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj. 

- Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život - kaže Vesna i dodaje da je život poprilično grub. 

- Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - ispričala je Vesna u jednoj emisiji. 

Foto: youtube.com
Tvrdi da su je majka i suprug oblikovali... Vesna i Đole

Kratkotrajno rastajanje od majke i odrastanje u nemaštini nije ostavilo neke vidljive posledice i traume. 

- Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim - kaže Vesna. 

Foto: instagram.com/vesnadjogani1
Siromaštvo je doprinelo tome da bude skromna žena... Vesna

- Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red,rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna. 

- Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put - navodi Vesna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading