MOMCI SU SLATKOREČIVI LAŽOVI: Milica DABOVIĆ progovorila o SINU, pa se obrušila na njih!

Autor:

Zabava

30.05.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica otkrila detalje iz života.

Foto: youtube.com/printscreen
Milica progovorila o majčinstvu

Milica Dabović progovorila je o majčinstvu i aktuelnim temama iz svog života, ali i otkrila da je deo leta provesti u Crnoj Gori.

- Super sam, uskoro polećem na put za Herceg Novi po svog sina koji je kod bake i deke. Kad smo došli ovde ja sam se setila najlepših dana iz detinjstva, na ovom betonu sam postala igrač. Sada kada razmislim nikako ne bih mogla da igram na betonu, mada imam i 39 godina- priča Milica.

Foto: youtube.com/printscreen
Milica Dabović

- Ja sam i dalje aktivna u sportu. Igrala sam u Albaniji poslednje tri sezone. Završila sam u Tirani, imala sam prelep deo sezone. Pre toga sam igrala za Brčko i uvela ih u prvu ligu. Osećala sam se kao mama, jer su deca od 13, 15 godina, to iskustvo je zlata vredno- dodaje ona.

Košarkašica se osvrnula i na svog sina.

- Ne trebam ja njemu ništa da objašnjavam, on uživa kad nije u vrtiću, ja mu poremetim način života, jer dođe kod mene u Albaniju. Moje dete je svaku utakmicu prekidalo i vrištalo, pa sam ga odvela kod bake i deke u Herceg Novi gde on uživa, tamo imamo veliko dvorište. Imamo neki svoj ritual, ceo dan smo na plaži, pa gledamo brodiće, jedemo kokice i u 10 smo oboje u krevetu- priča Milica.

 

 

Za kraj razgovora otkrila je šta ju je pandemija koronavirusa naučila.

- Pandemija me naučila da je najbitnije u životu imati porodicu, da poštujem svoje prijatelje, pošto su uz mene bili od početka do kraja. Naučila me da štedim, ne mogu da prestanem da verujem u ljubav jer imam Stefana. Vreme je da na svoj 40 rođendan napravim žurku i izdam knjigu. Devojkama bih poručila jedno, da momci jesu slatkorečivi, ali su veliki manipulatori, lažovi i lopovi- zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading