(FOTO) GORAN BREGOVIĆ I ZDRAVKO ČOLIĆ U IZDANJU KAKVO DO SADA NISTE VIDELI: Tik jedan do drugog, jedan počeo u STRIPTIZ BARU!

Autor:

Zabava

30.05.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva proslavljena pevača zajedno na fotografiji.

Foto: youtube.com/printscreen
Goran Bregović, Zdravko Čolić

Dve jugoslovenske face Zdravko Čolić i Goran Bregović oduvek su važili za miljenike ženskog pola, a nedavno je isplivala i njhova fotka iz mladosti.

Naime, njih dvojica su zajedno služili vojni rok, a tom prilikom su se i fotografisali, a sada ta slika kruži internetom.

 

 

Inače, Goran je karijeru počeo u striptiz baru.

Foto: youtube.com/printscreen
Goran Bregović

- Počeo sam vrlo rano i svirao vrlo dobro. Najranije profesionalno iskustvo imao sam u striptiz-baru Splendid u Dubrovniku. Odatle nas je pokupio neki Italijan da sviramo u jednom baru u Italiji. Tako da sam započeo kao striptiz-bar muzičar, što je uvek dobar znak. Kada imaš sedamnaest godina i gledaš toliko golih žena, to je očito znak s neba, kao da mi je Bog rekao: Bregoviću, ti ćeš se zabavljati s ovim što radiš- obašnjavao je Bregović svojevremeno.

Foto: youtube.com/printscreen
Zdravko Čolić

Zdravko je prvi javni nastup imao sa 16 godina, sasvim slučajno na takmičenju pevača amatera u Bjeloj kod Herceg Novog, gde je pevajući pesmu Bitlsa osvojio nagradu publike. Iako je diplomirani ekonomista, finansijama se nije bavio preterano osim kada je njegova zarada u pitanju, u čemu je bio i više nego uspešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading