MILICA PAVLOVIĆ U KLINČU SA DEČKOM JER KRIJE VEZU: Nikolasu Saveljiću PREKIPELO, HOĆE DA JE GRLI NASAMO, A NE PRED GOMILOM!

Autor: Republika

Zabava

30.05.2021

12:13

Dečku prekipelo da se kriju!

Instagram/Nicolas Saveljić, ST/A. Nalbantjan
Milica Pavlović

Pre tačno godinu dana obelodanjena je veza Milice Pavlović i Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića. Međutim, njih dvoje su ubrzo posle toga raskinuli, ali su se pre dva meseca opet pomirili!

Milica i Nikolas obnovili vezu!

Kako saznajemo, mladom vaterpolisti smeta što pevačica vezu krije kao da ga se stidi.

–Nikolas je baš zaljubljen u Milicu, čini se da ga je potpuno očarala, imaju ista interesovanja, jako se lepo slažu, ma sve funkcioniše kako treba. Jedino ga guši to što Milica krije da su zajedno. Kada ode kod njega u Crnu Goru, tu su uvek drugarice koje sa njima idu na piće, ručak, šetaju se sa njima, samo da ih niko ne bi video nasamo. Isto je i kada on dođe zbog nje u Beograd i to mu baš smeta. Zaljubljen je, želi da uživaju u vezi, da je drži za ruku, da je zagrli, da sa njom nasamo ode na ručak, a ne uvek neka ekipa oko njih. Skrenuo je Milici pažnju na to, ali ga ona uopšte ozbiljno nije shvatila – priča za Star izvor blizak vaterpolisti i dodaje:

–Ona je njemu na početku veze objasnila da ne želi da se za njih sazna, jer ne voli da se u medijima priča i piše o njenom privatnom životu, ali i da će ga predstaviti javno ako njihova veza postane ozbiljna. On pak smatra da je u ozbiljnoj vezi sa njom i da se vole, pa samim tim više nema razloga da se kriju.  Bojim se da ako ovako nastavi, može da ga izgubi, i to sa razlogom. Ljubav je lepa stvar, nema potrebe da kriju da se vole. Milica je upoznala i njegove roditelje koji su oduševljeni njome, a i on je očarao njenu baku, pa više nema ni potrebe da se kriju – zaključio je izvor Stara.

Komentari (0)

Loading