JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA KOLIKO JE ŽRTVOVALA SVOJE VREME S ĆERKOM ZARAD POSLA: Voditeljka donela drastičnu odluku!

Autor:

Zabava

30.05.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana ne prestaje da šokira naciju izjavama!

RepublikaFoto: instagram.com/jovanajeremicmilosevic
Jovana Jeremić šokirala izjavom!

Sve u vezi sa bivšom voditeljkom Hepija Jovanom Jeremić proteklih dana je veoma šokantno - od gostiju koje je zvala u jutarnji program televizije na kojoj je radila, do načina na koji se eksponirala u medijima. Međutim, Jovana je sada odlučila da promeni način života i posveti se porodici.

Kada je objavljeno da je dala otkaz na Hepi televiziji, rekla je potpuno legitimnu stvar, da želi više vremena da posveti svom trogodišnjem detetu jer, kako kaže, nije stigla da joj se posveti zbog posla. Veliki broj žena u Srbiji mogao bi da se saoseća sa izrečenim.

Ona je sada otkrila kako je provodila vreme s ćerkom dok je radila:

Njoj sam uredno davala tablet računar kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vreme sa svojim detetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje - rekla je, između ostalog, Jovana Jeremić za „Blic“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading