(VIDEO) DVE VELIKE JUGOSLOVENSKE ZVEZDE SU ROĐENE NA ISTI DAN: Čola i Džajić danas proslavljaju ROĐENDAN, a evo šta ih vezuje!

Autor:

Zabava

30.05.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić i Dragan Džajić danas slave rođendan.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com/promo foto
Zdravko Čolić i Dragan Džajić

Regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić dans, verovali ili ne, puni 70 godina. On je sad u jednom intervjuu govorio i o ženama koje čine najveći deo njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i nekim ličnim izrazom. To je najvažnije, a lepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete - rekao je Zdravko Čolić.

RepublikaFoto: Soultime media
Zdravko Čolić

Međutim, na isti dan se rodio i Čolin veliki prijatelj i fudbalska legenda Dragan Džajić, koji će danas proslaviti 75 godina.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Džajić

Podsetimo, Dragan Džajić je u Crvenu zvezdu došao kao petnaestogodišnjak, posle maestralno odigranog juniorskog turnira u Valjevu gde su ga zapazili "lovci na talente" najvećih klubova. Prvu titulu u crveno-belom dresu osvojio je 1964. godine.

Čola je svojim hitovima zabavljao 2019 godine na svadbi Draganove mezimice Dragane Džajić i njenog supruga Miloša Ivanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading