IZBIO HAOS U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA: Bosancu pukao film zbog Karleuše, SRAM TE BILO, DA SI MI ĆERKA, ODNOSILA BI SE PREMA MENI KAO PREMA OCU!

Autor: Republika

Zabava

30.05.2021

09:21

Skandal na snimanju Zvezda Granda!

youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša se svađala sa Bosancem!

Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša se mahom dobro zezaju na Zvezdama Granda, ponekad se i pecnu, međutim, na poslednjem snimanju bilo je baš žestoko!

SVAĐA!

Naime, Bosancu je pukao film, pa je osuo paljbu po Jeleni nakon što je pevala jedna od njenih kandidatkinja koja nije prošla, a dalje je otišao kandidat iz Konjica, Bosančevog rodnog mesta, što je i izazvalo sukob! Tačnije, Jelena je opomenula dečka iz Konjica da mu nikad više ne padne na pamet da ometa kandidate kao što je tom prilikom njenu kandidatkinju jer joj je usred pevanja dodao ružu kao znak pažnje i tada je nastao haos! Nije joj smetao, dobacio je Bosanac, a JK se brecnula da je pusti da priča, pa je Bosanac opleo:

instagram.com/d.s.bosanac_official

„Ma nemoj da… Ajde skrati s dve reči, nemoj mnogo da pričaš, nego nešto kaži, vikao je Bosanac, a Jelena mu je rekla da je ne prekida, što je njega još više iznerviralo: „Hoću da te prekidam! Ćuti, bre! Nemoj da napadaš kandidata na takav način, obrazloži lepo! Dečko, omaklo ti se, nije trebalo da daješ ružu usred pevanja, imao si najbolju nemaru, kaznićemo te sledeći put! A onda je Jelena ustala i stavila Hamzi ružu pod nos, ali mu ni to nije smetalo, bolje je pevao! I Bravo Hamza, Elma možeš biti bolja, nešto ti se desilo s glasom i tačka! A ti sad, Jelena, moćeš pričati do sutra! Počela si ovde svima da nam krojiš kapu! Ko da si ti mlada, udaćaš se još jednom, sram te bilo, da si ćerka, onda bi se odnosila prema meni kao prema ocu! Nemoj biti dosadna“, siktao je Bosanac, a Jelena mu je odgovorila:

„Kakva nekultura, kakvo dripačko ponašanje! Ti umeš da budeš simpatičan jer si Bosanac, ali umeš da budeš i zajedljiv! Sram te bilo, mogu da ti budem ćerka! Toliko si iritantan, dosadan, zajedljiv i nekulturan! Ovo nepoštovanje koje pokazuješ prema svima, tvoje ustajanje i prekidanje svih nas je toliko odvratno, veruj mi, i ono malo ljudi u Bosni što te je volelo više te ne voli, rekla je JK, a onda je Saša Popović prekinuo raspravu!

Komentari (0)

Loading