MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O VOLJENOJ OSOBI! Pevačica otkrila zbog čega strahuje!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.05.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović otvoreno je govorila o brojnim temama, a jedna joj je bila posebno važna,a ticala se voljene osobe.

Foto: instagram.com/senoritamilica
Milica Pavlović

Naime, atraktivna pevačica Milica Pavlović gostujući u emisij "Magazin IN" pričala je o tome koliko je pandemija uticala na njen život.

Tada se osvrnula generalno na to koliko je zadovoljna sobom i životom koji vodi. Pevačica je priznala da ima dve velika straha koji je prate.

-Ja sam uvek spremna na rizik, neću jednog dana da kažem sama sebi da nisam nešto uradila. Svako treba da izazove sebe, tako ćete znati gde ste najsrećniji. Želim da motivišem i one od 15 i 55 i 95 godina, sve se može kad se hoće, pitanje je koliko volite ovaj život. - rekla je pevačica, pa dodala: 

-Imam dva straha, od onog gore i od gubitka voljene osobe. I dan danas se nosim sa gubitkom, ali opet postanem svesna da treba da ide redom. Na dnevnom nivou ne postoje strahovi - zaključila je Milica u emisiji "Magazin IN".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading