UDVARAO MI SE KAO PRAVI MUŠKARAC! Ovako je počela ljubav ALEKSANDRA MITROVIĆA I KRISTINE!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.05.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić venčali su se nakon dugogodišnje veze, a njihova ljubav počela je sasvim spontano.

Foto: instagram.com/kristina janjic
Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić danas su se venčali

Reprezentativac Srbije, fudbaler Aleksandar Mitrović i njegova dugogodišnja izabranica Kristina Janjić izgovorili su sudbonosno da, a zatim danas za prijatelje i prodicu napravili proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Aleksandar i Kristina već godinama su zajedno, te su u međuvremenu i zasnovali porodicu. Sada, kada su im obaveze to dozvolile, zbog fudbalerovog angažmana u klubu, kao i reprezentaciji, sklopili su i brak.

Kristina je otkrila i kako su se njih dvoje upoznali, te javnosti predstavila drugu stranu poznatog fudbalera: 

 

- Aleksandar i ja upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja koji je tada igrao s njim u klubu. Trudio se da pridobije moju pažnju, kao svaki pravi muškarac. Nastavili smo da se viđamo i vrlo brzo to je preraslo u ozbiljnu vezu. Njegov šarm, dobrota i humor samo su neke od osobina koje su me privukle. Aleksandar je najbolja osoba koju sam upoznala, a s vremenom sam shvatila da je on čovek kraj kojeg želim da provedem ostatak svog života – govorila je  Kristina svojevremeno za Story.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading