ODALE IH FOTKE IZ DUBAIJA: Ivana i Volkov više NE MOGU DA SAKRIJU VEZU!

Autor:

Zabava

27.05.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, otkrila je da je nakon Evrovizije otišla u Dubai, ali je vezu sa Vladimirom Volkovim, bivšim fudbalerom, prećutala.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3, e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ipak u vezi... Volkov i Ivana

O njihovoj vezi dosta se pisalo, ali je poslednja informacija bila da su raskinuli. Međutim, sada ih snimci i fotografije iz Dubaija odaju. I dok se Ivana uglavnom fotografiše sa svojim frizerom, Volkov je do sada objavio samo snimak svog skoka s glisera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VVV (@vovavolkov3)

 

A bez obzira na to što nisu objavili zajedničke fotografije i snimke, zanimljivo je da su oboje baš u isto vreme u Dubaiju.

Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Uživa u Dubaiju, ali slika samo frizera...Ivana Nikolić
Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Ivana kao i Volkov u Dubaiju

Podsećanja radi, Ivana i Vladimir krili su vezu jer aktuelni pomoćnik trenera FK "Kolubara" nije želeo da mediji saznaju za to zbog čega je Uragnka odlučila da njihovu vezu stavi na pauzu. Kako je tada tvrdio izvor blizak njima, oni su se zaljubili na prvi pogled i započeli vezu. A da je to istina svedoči i činjenica da kada je za Ivanu i Vladimira saznala njegova bivša devojka Sandra Afrika, blokirala je Nikolićevu na Instagramu.

Ovoga puta, izgleda da su Ivana i Volkov osvežili svoju vezu i da je pauza prekinuta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading