SMUVALA DAČU IKODINOVIĆA PREKO OVE DRUŠTVENE MREŽE: Pisala sam mu, kliknuli smo na prvu!

Autor:

Zabava

27.05.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašica priznala da je prva smuvala muža.

Foto: youtube.com/printscreen
Maja Ognjenović, Danilo Ikodinović

Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović u braku je već pet godina sa bivšim mužem Nataše Bekvalac i vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

Naime, gosutujući u jednoj emisiji, Maja je otkrila detalje iz privatnog života, te istakla da je ona ta koja je učinila prvi korak.

- Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog. Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla- rekla je Maja i otkrila kako:

Foto: youtube.com/printscreen
Maja Ognjenović

- Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono "kliknuli smo na prvu"- istakla je u emisiji Kec na jedanaest.

Inače, Maja je treća Dačina supruga, a venčali su se 2016. Pre nje, bio je pet godina u braku sa Natašom Bekvalac, a potom i tri godine sa Anjom Ikodinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading