DARA BUBAMARA GOSPODARICA FOTOŠOPA: Dok joj se UŽIVO stomak SLIVA na sve strane, na objavama NEPREPOZNATLJIVA!

Autor:

Zabava

27.05.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prevazilazi samu sebe u uređivanju slika.

Foto: youtube.com/printscreen
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara, u vreme pandemije koronavirusa, nikada više nije uživala, a njene društvene mreže vrve od fotografija i snimaka sa luksuznih destinacija.

Pored toga što se zabavlja u egzotičnim krajevima, pratioce redovno obraduje provokativnim i polugolim slikama, vidno urađenim u fotošopu. 

Naime, Dara ponosno ističe svoje atribute, a naročito grudi i zadnjicu, i to ne bi bio problem da pevačica ne izgleda potpuno drugačije uživo.

 

 

Ona je toliko usavršila fotošop da slike uređuje do neprepoznatljivosti, a to je naišlo na mnoštvo osuda.

To sam ja, moj nos, moje lice. To je moj struk i stomak. Ne fotošopiram slike, možda samo malo promenim i ujednačim ten kože pre nego ih objavim - demantovala je jednom prilikom pevačica gostujući u emisiji „Amidži šou“.

 

 

Folk pevačica se osvrnula i na ovogodišnju Evroviziju i kako je navela, predstavila bi svoju strategiju scenskog nastupa za koji je sigurna da bi je doveo do pobede.

- Kada bih ono što sam na podu radila ovde uradila tamo, pobedila bih. Bukvalno bih p*cala binu. Ovogodišnji pobednici mi se uopšte ne dopadaju. To jeste drugačije, ali ne sviđaju mi se, izgledaju kao drogoši sa minđušama koji šmrču na bini - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading