ZAPLENJENA KUĆA LEPE LUKIĆ, PA PRODATA ZA MILION DINARA: Bratanac DUGOVAO banci, pa bio PRIMORAN na ovo!

Autor:

Zabava

26.05.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica izgubila kuću?

Foto: ST/D. KADIĆ
Lepa Lukić

Rodna kuća Lepe Lukić, koja se nalazi u selu Miločaj kod Kraljeva, prodata je na javnoj licitaciji po ceni od milion dinara, prema pisanju Kurira.

Za ovaj dom pevačica je bila posebno vezana, a s obzirom da je detinjstvo provela u njoj. Često je pričala kako je rado odlazila tamo, pogotovo dok su joj majka i brat bili živi. Navodni razlog zbog čega je kuća u prošli petak otišla pod doboš jeste neplaćanje kredita od 10.000 evra, koji je svojevremeno podigao pevačicin bratanac Rade Jovanović. Ovu kuću i imanje Lepa je njemu prepisala posle smrti svog rođenog brata Rajka, za koga je bila izuzetno vezana.

- Rade je imovinu založio pod hipoteku u jednoj banci zbog kredita koji nije vratio. Onda je taj dug preuzela jedna firma iz Beograda koja se bavi otkupom dugova, to je urađeno po starom zakonu o izvršenju, koji je podrazumevao prvu prodaju na 60 odsto, a drugu na 30 odsto od procenjene vrednosti. Kuća je prodata odmah na 60 odsto, a Rade se nije pojavio na tom ročištu, iako je bio uredno pozvan. Osim kuće, prodato je i zemljište pod zgradom i jedna livada treće klase. Sve to je prodato za malo više od milion dinara. Za to je bila zadužena javna izvršiteljska kancelarija Z. S. Bila su dva ponuđača, a kuću je kupila jedna žena iz susednog sela - navodi izvor za Kurir.

Kako se tvrdi, bratanac se uopšte nije brinuo o kući, te je ona potpuno zapuštena.

Foto: youtube.com/ Grand Production
Lepa je bila posebno vezana za rodni dom

- Nekoliko stotina metara od te kuće Rade drži etno-restoran i on sad u toj kući živi sam, a ostatak porodice mu je u Beogradu. Ta žena koja je kupila kuću sigurno će zahtevati da on napusti posed. Lepin bratanac nije mogao nikome da proda tu kuću jer je ona bila pod hipotekom. Kuća nije napuštena, ali je u jako lošem stanju, trava je pola metra, užas jedan - završio je izvor.

Ovim povodom oglasila se i pevačica koja je bila neupućena u to što se dešava. 

- Auuu, da li je to istina? Pa kako oduzeta, zašto i ko je to uradio? Kako meni niko nije javio, joooj... Znate šta, ja sam tu kuću prepisala na bratanca, on me o tome nije obavestio, prvi put sad čujem za to. Zvaću ga da proverim o čemu se radi. Ne želim da verujem da je to istina - prokomentarisala je Lepa za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading