(FOTO) RASKRINKANA JOŠ JEDNA KARLEUŠINA PREVARA! Jelena iskopirala Kristijanovu LJUBAVNICU, mislila je da se neće saznati, pa se izblamirala!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena KArleuša ponovo je uhvaćena u laži, pa sada sve zanima koje joj je objašnjenje za ovaj plagijat.

Foto: instagram.com/jelena karleuša
Karleuša iskopirala Kristinu

Jelena Karleuša veoma često ističe da je ona modni trendseter na Balkanu, pa i šire, te večito na društvenim mrežama vodi "virtuelne" ratove i sa svetskim zvezdama za koje tvrdi da je kopiraju.

Iako se to u nekoliko navrata utvrdilo da nije istina, ona nije posustala u svojim tvrdnjama. Ipak, sada je Jelena počela da kopira i manje zvezde misleći da to neće proći opaženo.

 

Jelena je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju u zelenoj rupičastoj haljini koja podseća na krljušti. Ona ispod nje nije imala nijedan komad odeće, te je fanovima pokazala i svoju zadnjicu u krupnom planu.

Foto: instagram.com/jelena karleuša
Karleuša zakasnila dve godine

 

Ipak, problem je što je pre dve godine ovaj model ponela aktuelna zadrugarka Kristina Spalević koja je stekla popularnost po rijaliti vezi sa Kristijanom Golubovićem.

 

 

 

 

 

Kristina je fotografiju u ovoj neobičnoj haljini objavila još u jesen 2019. godine.

Kako tada nije zadrugarka bila toliko u medijskoj žiži, Jelena je očigledno mislila da se neće otkriti da je ju je iskopirala i preuzela ideju za stajling, koji ona naravno, kao i svaki put promoviše kao svoj origninalni.

Ipak, sada je ponovo raskrinkana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading