(FOTO) POKUŠALA JE DA ISPADNE PAMETNA, PA SE IZBLAMIRALA KAO NIKAD: Velika intelektualka, Dinčina žena, primitivnim stavom uspela je da iznervira CELU SRBIJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Milana Dinčića Dinče, Jelena iznela je stav na tviteru pa navukla gnev javnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jelena se gadno osramotila...

Jelena Dinčić, supruga pevača "Granda" Milana Dinčića Dinče, izazvala je burne reakcije novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Partnerka zvezde "Granda" fotografisala je deo iz udžbenika za Biologiju gde se objašnjava polni i rodni identetet, te je povodom gradiva izložila negativan stav:

- Srbijo, šta misliš o ovome? Ja osećam strašan poraz nas kao naroda i roditelja, osećam sramotu, osećam veliku odgovornost prema svojoj deci da nešto i nekako promenimo u Srbiji, zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu - citirala je pevačeva supruga Desankinu "Krvavu bajuku", pokušavajući da ispadne velika intelektualka, a onda se izblamirala osnovnim nepoznavanjem biologije: 

 

 

- Mama je mama (ženski rod/pol), tata je tata (muški rod/pol). Porodicu čine mama i tata sa svojom decom, batama i sekama.

Izgleda da Jeleni niko nije objasnio da između roda i pola postoji jasna razlika, te da je rod društvena konstrukcija, koja zavisi od toga kako osoba vidi sebe, tok je pol biološka i zavisi isključivo od anatomske strukture čoveka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marjan

26.05.2021 14:22

Svaka čast ovoj ženi! A vi degenerici i izdajice koji promovišete ove zapadne boleštine, mrš iz Srbije!

Odgovori 14 8
Papa Smurf

26.05.2021 15:00

Zena je rekla ono sto svi mislimo.

Odgovori 15 8
Jelena j

26.05.2021 16:41

Zena je u pravu, slazem se sa njom. A ci novinari prestanite da vredjate zdrav razum ovog naroda i ne etiketirajte kao glupog svakog ko se ne slaze sa vasim stavovima.

Iva

26.05.2021 16:42

Sta je pogresno rekla i zasto se izblamirala? Zato sto je rekla ono cemu smo nauceni svi mi, rodjeni pre 21 veka. Ovo je bolest