(FOTO) SKANDAL NAKON EVROVIZIJE: Ljudi glasali za Hjurikejn, a glasovi nisu stizali?!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke su mogle i bolje da se plasiraju.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Glasovi za Srbiju nisu bili priznati...

Takmičenje za pesmu Evrovizije, trajalo je tokom prošle nedelje, a u subotu se završilo pobedom italijanske grupe "Maneskin".

Naše predstavnice, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević nastupale su prvi put u drugoj polufinalnoj večeri, a tim nastupom oduševile su publiku širom Evrope. Do tada se nije predviđala toliko blistava sudbina za naše predstavnice, ali nakon tog nastupa prognoze su postale mnogo bolje pa se čak i očekivalo da će Uraganke završiti na 15. mestu.

Ipak, nakon finalnog nastupa, koji je bio podjedanko dobar, Uraganke su se plasirale na 15. mesto što je mnoge zbunilo, s obzirom da su snimci njihovih nastupa bili ubedljivo najgledaniji, a mnoge svetske zvezde glasale su za njih i pružale im podršku na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com
Podrška je stigla i iz Španije, od koje nismo dobili ni poen...

Svi su ostali šokirani ne toliko jakim plasmanom Uraganki, a onda su na zvaničnom jutjub kanalu Evrovizije u komentarima snimka sa nastupa grupe "Hjurikejn" osvanule neverovatne vesti.

Foto: printscreen/youtebe.com
Nemačka nije preuzimala glasove koji su bili namenjeni Srbiji!

Naime, glasači iz cele Evrope, slali su poruke u kojima su svoj glas dali našim predstavnicama, ali potvrde o prijemu tih poruka nisu stizale. Potvrdne poruke, prema rečima ovih korisnika jutujuba, stizale su kada su glasali za druge takmičarske zemlje.

Foto: printscreen/youtebe.com
Kao i u Austriji i Švedskoj!

Ovo nas navodi samo na jedno pitanje:

- Gde su nestajali glasovi za Hjurikejn i na kojem bi mestu one bile da su ti glasovi priznati?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CrnaOvca

26.05.2021 13:56

U ovo verujem, jer su iste pritužbe bile u vezi glasova za Hrvatsku. Ali, treba reći i da je isti problem bio i kod nas: ja sam glasao za Francusku i Italiju i oba puta nisam dobio potvrdni sms, kao ni prijatelji koji su bili sa mnom. Samo jednom je stiglo. Zbog toga mi deluje mi da je ovo sistemski problem, a ne svesna nameštaljka protiv nekih zemalja. Bilo kako bilo, možda bi se devojke bolje plasirale, ali pobedile ne bi.

Cupi

26.05.2021 15:53

Ja sam glasao iz Holandije nekoliko puta i potvrda mi je stigla tek u 5 ujutro kad se glasanje uveliko završilo