ON JE KRSTIO MALOG ŽELJKA: Ovo je kum Veljka Ražnatovića, bio je najveseliji kod Anastasije na rođendanu!

Autor:

Zabava

26.05.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović sinoć je velikim slavljem proslavila 23. rođendan i među brojnim zvanicama prisustvovali su neki koji se dugo nisu pojavljivali u javnosti, a jedan od njih je svakako Nikola Vavić kum Veljka Ražnatovića.

Foto: instagram.com/nikola.vavic
Bogdana i Veljko sa kumovima Nikolinom i Nikolom Vavićem

S obzirom na to da je Anastasija kao slavljenica došla kasnije, da bi sve bilo u redu pobrinuo se njen brat Veljko i njen dečko Đorđe Kuljić koji su dočekivali goste i zbog čega novinari nisu uslikali njih dvojicu. A kada je slavlje počelo, Veljko je bio najveseliji i slavio je sa kumom.

Nikola Vavić, koji je inače kršteni kum malom Željku Ražnatoviću, na slavlje je stigao sa devojkom Nikolinom i bio veoma veseo. Bogdana i Veljko fotografisali su se sa Vavićem i njegovom devojkom na Anastasijinom rođenanu u odličnom raspoloženju. 

On je čak zaigrao i sa Bogdanom Srejovićem, Cecinim dečkom koji je to i zabeležio.

Foto: instagram.com/Bogdan Srejovic
Bogdan i Nikola uživali na Anastasijinom rođendanu

Vavić je javnosti poznat kao jedan od bivših navijača, ali i brat Aleksandra Vavića nekadašnjeg vođe navijačke grupe "Alkatraz". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading