LAŽNI HIRURG SAVA PROGOVORIO O OPERACIJAMA SEVERINE, PRIJE I ANE KORAĆ: Otkrio koliko su dale para i šta su sve SREĐIVALE!

Autor:

Zabava

25.05.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni hirurg Sava Knežević (23), maser iz Batajnice, i njegova majka Danijela (49), inače cvećarka, privedeni su juče zbog nadrilekarstva. Žrtve Save Kneževića svakodnevno se javljaju i u medijima iznose brutalne fotografije unakažavanja od strane ovog nadrilekara.

RepublikaFoto: E-Stock/Dušan Stanojevic, Facebook
Sava pričao šta su radile na sebi... Severina, Prija, Ana Korać i Knežević

Savu su mnoge javne ličnosti reklamirale i preporučivale, a zauzvrat su dobijale od njega besplatne tretmane. 

Knežević je godinama ženama radio opracije, a iza njega ostalo je mnogo nezadovoljnih klijentkinja. Ipak, on je osim estetskih zahvata pre nekoliko godina za magazin "VIP" komentarisao i koliko su poznate dame uložile u svoj izgled i do detalja govorio šta su na sebi radile Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Ana Korać i druge.

RepublikaFoto: Promo foto
Sava bi joj preporučio da smanji jagodice...Jovana Nikolić

Operacije: 7.000 evra - Jovana Nikolić 

- Što se tiče Jovane Nikolić, kod nje je više nego očigledno da je dosta toga odrađeno. Ono što je primarno na njenom licu jeste da je prepunjena hijaluronskim filerom regija jagodica i obraza. Takođe tu je filer usana i brade, koja je i blaže asimetrična. Da se ja pitam, kao stručnjak bih tu količinu filera smanjio i više se podvrgnuo nekim lifting metodama koje ne podrazumevaju volumen kao što su Cog ili Aptos nit za zatezanje lica. Gornju usnu bih ispumpao i sve bih korigovao ponovo.

Foto: e-stock/KOBRA
Knežević joj savetuje da sredi usne... Severina

Operacije: 9.000 evra - Severina Kojić

- Kada je reč o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lepo izgledalo.

Foto: printscreen/instagram
Savi se ne dopadaju Aleksandrine konture

Operacije: 8.000 evra - Aleksandra Prijović

- Kada je o Aleksandri Prijović reč, tu je očigledno bilo posla. Ipak, sve je urađeno sa merom. Ona je malo regulisala veličinu usana, vilica je konturirana zajedno sa bradom, jagodicama je dat volumen. Grudi su i više nego očigledno silikonske, a takođe je poradila i na liniji, pa je sve negde leglo na svoje mesto. Što se tiče Aleksandre, poradio bih na konturama lica.

Foto: instagram.com/ana_korac
Ani je sve preveliko, tvrdi Sava

Operacije: 9.000 evra - Ana Korać

- Anu Korać opisuje reč volumen u svakom smislu! Jagodice koje su toliko uvećane da su u disproporciji s ostatkom lica, gornja usna neadekvatnog oblika i veličine. Grudi takođe u disproporciji sa korpusom. Savetovao bih Anu da smanji sve što se smanjiti može na neku pristojnu veličinu, jer prenaglašeni atributi su odavno prestali da budu ideal lepote. Sklad i proporcija su ono što nedostaje Koraćevoj.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Previše liči na Kim Kardašijan, mišljenja je lažni hirurg

Operacije: 6.000 evra - Andreana Čekić

- Andreana Čekić je najviše promena napravila u konturisanju lica. Usne su u proporciji sa licem, urađeno je konturiranje jagodica i lifting te regije, kao i vilica i nos. Ipak, sve je u skladu i proporcije su korektne. Međutim, i Andreanu bih svrstao u kalup , odnosno sve devojke koje žele da postanu klonovi porodice Kardašijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading