(VIDEO) Aleksandru Subotić ISPROZIVALI na Instagramu: ONA ŽESTOKO ODBRUSILA, pa onda u svom stilu hejterima ovako ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zabava

25.05.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić žestoko odbrusila hejterima.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je odgovarala na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a jedno se ticalo njenih plastičnih operacija.

Naime, jedan njen pratilac joj je ostavio komentar na račun njenog izgleda, a ona je imala žustar odgovor:

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandra Subotić

Sa svim tim silnim tretmanima plastificirala si se kao Lepa Brena, a tebi su tek 24  glasio je komentar na šta je Aleksandra odgovorila:

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Objava Aleksandre Subotić

- Ja nisam plastična, ja sam negovana. Lepota nije prolazna ako se ulaže u nju i održava. Pre svega, žene treba da se neguju zbog sebe i zbog ličnog zadovoljstva. Ukoliko vama moja lepota izgleda vanprosečno, pa vam delujem nadrealno lepa za nekog sa prirodnim izgledom ko ima urađenu jedino operaciju grudi i uvećane usne, hvala na komplimentu! Kamo sreće da budem L od Lepe Brene u starosti biću srećna - napisala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gliša

25.05.2021 09:18

A ko je ova debela? Ima li ona neku školu? Da li je to ona ćerka koja je otela majci ljubavnika i rodila mu dete? Nema ni srednju školu.