KRILI SMO DA BI MOGLA DA NASTUPA: Uragankina majka otvorila dušu o porodičnoj tragediji: KAO DA JE ČEKALA DA KSENIJA OTPUTUJE DA BI UMRLA!

Autor:

Zabava

25.05.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ksenije Knežević otkrila detalje porodične tragedije tokom ćerkinog učešća na Pesmi Evrovizije.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Ksenija Knežević

Pevačica Ksenija Knežević, koja je sa kolegicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije u Roterdamu, izgubila je baku tokom nastupa na muzičkom takmičenju.

Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

- Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpeva da je znala da je preminula - rekla je njena majka Nina i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Ksenija Knežević

- Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osećajna. Sahrana je bila dok su devojke još boravile u Holandiji.

Majka popularne pevačice je rekla da su Kseniji saopštili vesti tek pošto je ona ispričala utiske sa takmičenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Ksenija Knežević

- Kseniji niko ništa nije pričao sve ove dane. Čak i kada je stigla kući, pustili smo je da nam ispriča utiske, da sa nama podeli svoju sreću i tek uveče smo joj rekli šta se dogodilo, jako se potresla.

 - Dobro je da mi nisu rekli ranije. Ne bi ništa bilo isto na Evroviziji da sam znala. Ovo mi je najtužniji trenutak u životu jer mi je baka bila najmilija - rekla je Ksenija za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading