Najlepšoj JUGOSLOVENKI ljubavnik PUCAO U GLAVU, a njena ĆERKA jedva preživela ZDRAVSTVENE probleme: Sve je slutilo na tragediju!

Autor:

Zabava

23.05.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Vujinović otkrila sa čim se borila nakon tragičnog događaja.

Foto: youtube.com/printscreen
Milja Vujanović

Glumica i nekadašnja mis Jugoslavije Milja Vujanović, po završetku dva fakulteta, svoj život posvetila je astrologiji. Međutim, nije uspela izbeći životnu tragediju. Naime, njen ljubavnik pucao je u nju, a zatim se prijavio za pokušaj ubistava.

Taj nemili događaj ostavio je posledice na njenu ćerku Mašu, koja je jednom prilikom istakla da je na taj način hteo da je razdvoji od njene naslednice.

Foto: youtube.com/printscreen
Milja Vujanović doživela tragičnu sudbinu

Upoznali su se u Astro centru, došao je na analizu horoskopa, mada kruže priče da je on njoj bio poslat od strane službe državne bezbednosti. Ona je, to sam čula mnogo kasnije, svojim prijateljima tada rekla: “Ovaj je došao da me ubije”. Takav je osećaj imala. Otkad se on pojavio, sve je ukazivalo da će doći do neke tragedije. Sve vreme je radio na tome da stane između nas dve, da nas udalji, da mama ima neprijateljski odnos prema meni - rekla je Maša Vujanović.

To je uticalo na Mašino zdravlje, s obzirom da se borila sa gojaznošću. U jednom trenutku odlučila je da promeni način ishrane, da izbaci šećer i brašno iz organizma i u tome je uspela. Nakon što je smršala 55 kilograma, postala je prava lepotica.

Foto: youtube.com/printscreen
Maša Vujanović borila se za zdravstvenim problemima

Od tada se posvetila zdravoj ishrani i religiji, te rado pomaže svakome ko se bori sa viškom kilograma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nbns

24.05.2021 06:21

Daleko od toga da je bila najlepša Jugoslovenka.