VRŠI NUŽDU GDE STIGNE: Komšije progovorile o Marku i Luni nakon svadbe i ZGROZILE JAVNOST GADOSTIMA!

Autor: Republika

Zabava

23.05.2021

11:51

Komšije zgrozile javnost informacijama o Luni i Marku!

youtube.com/siktertube
Luna Đogani i Marko zgrozili javnost!

Luna i Marko Miljković su nedavno izgovorili sudbonosno "da", a njihove komšije navodno nemaju reči hvale za ovaj par piše Alo..

- Često srećem Lunu i Marka i uopšte nemam reči hvale za njih, jako su bahati. Luna se nikada ne javlja komšijama, samo okrene glavu na drugu stranu i prođe. Glumi zvezdu, sve uvek gleda ispod oka, kao da su svi ispod njih. Uz to, jako je nekulturna, nikada ne čisti za svojim psom koji nuždu vrši gde stigne. Deca se tu igraju, ljudi prolaze, ali nju to ne zanima, ona ostavi izmet nasred ulice ili parka i samo ode - rekao je sagovornik koji nije želeo da se fotografiše, a potom je otkrio šta misli o Luninom suprugu Marku.

ST/Nemanja Pančić

- Njega nešto ređe viđam i jedini utisak koji imam o njemu je da je prilično rezervisan, a ponekad i drzak. Nekoliko puta su pravili buku u stanu, komšije su se požalile, a umesto da se izvine, oni su bili veoma neprijatni. Nemaju poštovanja ni prema kome i ne zanima ih da li je vreme kućnog reda, da li deca spavaju... Jednostavno, ništa ih ne zanima osim njih samih - rekao je komšija, dok je druga komšinica priznala da je promenila mišljenje o Đoganijevoj otkako se doselila u njihov kraj.

- Nekada mi je bila simpatična, ali u poslednje vreme pokazuje da joj je slava zaista udarila u glavu. Uglavnom je viđam samu, a kada svrati u neke od obližnjih kafića, stalno je natmurena i zabrinuta. Nikome se ne javlja, ni sa kim ne priča... Nekoliko puta sam je videla sa starijim ženama koje su dolazile ispred njenog stana samo da bi je videle. Tada bi stala malo sa njima, popričala i fotografisala se, ali mnogi su imali utisak da to radi preko volje - ispričala je komšinica koja nam je rekla da se zove Milica, ali nije želela da se fotografiše, prenosi Alo.

Komentari (7)

Loading
Blucanka

23.05.2021 14:21

Ja sam citala drugaciju verziju izjava komsija. Hvale ih. Zivo me interesuje da li bistro imali mu.a da tako nesto pisete da je Luna Cecina ili Mitroviceva kcerka

Sascha

23.05.2021 14:27

Pa sta ste drugo ocekivali od jedne siptarke njeno pravo prezime je Gjogaj a ne djogani:-).

ti si opsednuta Lunom Đogani

24.05.2021 19:42

@Sascha - ti si opsednuta Lunom Đogani

Zana

23.05.2021 21:46

Sta ocekivati od poluobrazovanih , pokondirenih tikava ?