PORODICA KIJINOG DEČKA DOŽIVELA TRAGEDIJU: Saobraćajka ga je pokosila, U TEŠKOJ BORBI ZA ŽIVOT PREMINUO MU JE OTAC!

Autor:

Zabava

23.05.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodicu zadesila tragedija!

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Kijin dečko izgubio oca!

Kristina Kija Kockar nedavno je priznala da je u emotivnoj vezi sa Milošem Dimitrijevićem, bivšim fudbalerom, a njegov prijatelj otkriva da se Čava, kako ga zovu, baš napatio u životu.

Teška životna priča Kijinog dečka!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/kijakockar
Kija i Čava!

–Mislim da se Miloš nikad nije oporavio od prerane smrti oca koji je umro u 45-oj godini. Bio je jedan od najvećih potencijala igrao za jake klubove, ali 1992. godine desila se saobraćajka i jedva je izvukao živu glavu. Bio je 16 dana u komi, bukvalno su mu se borili za život. Ali morao je da se pozdravi sa karijerom što mu je baš teško palo. Miloš je tad imao samo osam godina i gledao je oca kako propada – kaže izvor za Svet i dodaje:

–U jednom momentu je sportsta na vrhu, a u drugom jedva se pokreće. Tata mu je umro u Nantu, 2006.godine i Miloš se od tog gubitka nikad nije oporavio – kaže izvor za Svet koji dodaje da mu ne prija preterano što je sada u žiži zbog veze sa Kijom, ali svestan je da to ne može da izbegne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading