ŠABAN HTEO DA NAPRAVI DETE VESNI ZMIJANAC, BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U NJU: Otkrivena tajna pevača koja se decenijama krila?

Autor:

Zabava

23.05.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio ludo zaljubljen u Vesnu Zmijanac..

Republika

Goca sprečila ljubav Šabana i Vesne!

Naime, Šaban je bio ludo zaljubljen u Vesnu Zmijanac! Prema rečima harmonikaša, za tu priču ne znaju ni Vesna ni Goca!

– Vesna je imala 16 ili 17 godina kada se Šaban zaljubio u nju, to je bio sam početak njene karijere – započinje harmonikaš i nastavlja priču za Scandal!:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna, velika Šabanova ljubav!

– Čak je maštao da ima dete s Vesnom i da je oženi. Šaban je tada imao nekih tridesetak godina i svima je poznato da je u tom periodu pomagao Vesni da se probije na estradi. Podučavao je pevanju, učio je da peva foršpile i trilere, baš joj je bio posvećen. Nije mu bilo teško ni da po celu noć radi s Vesnom jer je video da je ona veliki talenat, a i odgovaralo mu je da s njom bude zajedno jer mu se dopala i kao devojka. Inače, u to vreme Šaban je bio jako stidljiv, voleo je da peva i nastupa, ali u društvu i sa devojkama nije mnogo govorio, više je sve posmatrao sa strane i maštao sam za sebe. Tad je on uveliko bio u braku s Gocom, imao je Sanelu i Ildu, tako da je ta njegova ljubav prema Vesni više bila platonska. Nikada on njoj nije izjavio ljubav, niti joj je rekao šta oseća. Samo se poverio jednom muzičaru s kojim je tada radio kako je opčinjen Vesnom i kako bi je sigurno oženio da već nije u skladnom braku s Gocom. Sa druge strane, Goci je tada smetalo što Šaban skita s društvom po kafanama i što ga nema kod kuće kad joj je najpotrebnije, pa ga je malo stisla i vremenom je Šaban prestao da radi s Vesnom na njenom pevanju, ali su svakako ostali prijatelji. Čak je i Vesna nedavno rekla da je posle smrti majke i oca najviše pogodila tragedija koja se desila Šabanu, pa je jasno da su bili i te kako vezani i bliski – zaključio je izvor za Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading