Italija pobedila na Evroviziji, naše devojke na 15. mestu: Samo tri žirija glasala za Srbiju, a ovako je odlučila publika!

Autor:

Zabava

22.05.2021

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo tri države glasele za naše devojke.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Grupa Hurricane

Predstavnice Srbije na "Evroviziji", članice grupe "Hurricane" večeras su u Roterdamu zauzele 15. mesto, dok je pobedila Italija .

A ovo su države koje su glasale za Srbiju:

Albanija: 1 poen

Severna Makedonija: 12 poena

Hrvatska: 7 poena

Nakon žirija Srbija je sa 20 poena bila na 21. mestu. Urganke su od publike dobile 82 poena.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Grupa Hurricane

Naime, "Hurricane" su večeras nastupile 8. po redu, a čim su kročile na scenu i zapevale hit "Loco, loco" prolomio se aplauz u Ahoj areni u Roterdamu. Publika je fenomenalno reagovala na energiju naših devojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

Sanja, Ksenija i Ivana pobrale su sve simpatije, ali i komplimente na račun izgleda, nastupa i pesme. Dok su nam na kladionicama predviđali 17. mesto na popularnom takmičenju, na zvaničnom Jutjub kanalu Evrosonga smo vodili po broju pregleda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ema

22.05.2021 23:43

Srbija je moralni pobednik. Da nas ne mrze pobedili bismo.

ivan

22.05.2021 23:57

Spodobe , bruka

Van Halen

23.05.2021 05:27

Ruku na srce, bile su fenomenalne i zasluzile su visoko mesto, pa cak i pobedu. Nastup je bio svetski, a glasanje zirija je ocigledno bilo maliciozno!

Kikimora

23.05.2021 10:47

Pesma je - nista narocito, svako normalan je znao da nece proci. Medjutim, ima nesto drugo. Devojke izgledaju bas 'zdravo zenski' a zna se da Evroviziju drze oni u duginim bojama. Stoga, morao je pobediti bespolac.