PRVA VELIKA LJUBAV KSENIJE PAJČIN NIJE BIO KAPISODA: Ovaj KRIMINALAC zbog nje UBIO čoveka u klubu!

Autor:

Zabava

22.05.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bila ludo zaljubljena u sina nekadašnjeg košarkaša.

Foto: youtube.com/printscreen
Ksenija Pajčin

Nekadašnja pevačica Ksenija Pajčin poznata je kako po energičnim nastupima i provokativnim pesmama, tako i izazovnim izgledom, a ništa manje uzbudljiv nije bio ni njen ljubavni život.

Ona je jednom prilikom priznala da je njena prva ljubav bio Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a koji je često bio tema u crnim hronikama.

Naime, on je u martu 1998. godine u klubu “Četiri sobe” upucao Olivera Jovanovića koji je 12 dana nakon toga preminuo. Prema navodima medija, motiv pucnjave bila je upravo svađa oko Ksenije, a Zvezdan je tada osuđen na devet i po godina zatvora. Ipak, on je amnestiran nakon osam godina, a 2002. je tokom slobodnog vikenda izazvao i incident kada je udario vlasnika jednog restorana.

Foto: youtube.com/jovan bosic
Zoran Moka Slavnić

Međutim, on je nastavio sa kriminalnim radnjama. Kako se pisalo, on je u Sremskoj Mitrovici odslužio i trogodišnju zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima 2010. godine, a hapšen je i dve godine ranije zbog navodnog pripadanja beogradsko-kruševačkom klanu.

Pre četiri godine navodno je, sa svojim saučesnicima, operisao kao deo bande “Pink Panter”, a uhapšeni su dok su se krili u Nemačkoj.Tada je policija sumnjičila Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra.,

Danas nije poznato gde se on nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading