LJUBIM SVOJU DECU U USTA, TO JE POTPUNO PRIRODNO: Vesna ĐOGANI iznela ŠOKANTNE detalje, svi je OSUDILI!

Autor: Republika

Zabava

22.05.2021

16:36

Pevačica grupe "Đogani" uputila priznanje koja je šokiralo javnost.

instagram.com/djogani_vesna
Vesna Đogani

Mnogobrojne javne ličnosti ljube svoju decu u usta, a to ni ne kriju. Jedna od njih je i Vesna Đogani koja rado govori o tome. 

Prema njenim rečima, sina je prestala da ljubi kada je ušao u pubertet.

- Ljubim svoju decu u usta. Sina sam prestala da ljubim kad je ušao u pubertet, negde u petom, šestom razredu. Meni je potpuno prirodno da se deca ljube u usta i nije mi jasno zašto to osuđuju, pazim samo kad sam našminkana. Zagrljaj i poljubac nas leče. Svi oko mene grle i ljube decu u usta, ne znam je to štetno, i u inostranstvu sam to videla da je to normalno. Pedijatar mi je čak rekao da je to normalno i da tako jačam imunitet svom detetu. Đole takođe ljubi svoju decu - rekla je pevačica. 

youtube.com
Vesna i Đole

Pedijatar Saša Milićević otkrio je da li je poljubac u usta deci izraz ljubavi i koje su njegove negativne posledice. 

- Poljubac je divna stvar i jako važna za odrastanje deteta, ali baš u usta ne, to može da dovede do toga da dece dobije klicu bakterija koju majka ima i da onda nastanu razni problemi. U usta se ljubi partner, a deca ne. Postoje različite infekcije ne samo usne duplje, nego i disajnih puteva, zato to treba i izbeći. Usta su ulazan put za infekcije, zato se takav poljubac treba izbegavati. Pogotovo ne treba ljubiti sinove u kasnijem dobu, to može da ima neke svoje posledice - rekao je pedijatar. 

Komentari (0)

Loading