BRUTALAN NAPAD NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ JE UZNEMIRIO JAVNOST: Sada su otkriveni novi potresni detalji NAKON EKSPLOZIJE KOLA!

Autor: Republika

Zabava

22.05.2021

13:06

Novi potresni detalji nakon eksplozije!

youtube.com/pink.rs
Dušica Jakovljević

Voditeljka ''Pink'' televizije, Dušica Jakovljević, sinoć je gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom prisetila se perioda kada joj je automobil dignut u vazduh i po prvi put ispričala kako se tada osećala.

- Meni je 1. septembra dignut auto u vazduh, ja sam 6-og radila ulazak u "Zadrugu". U međuvremenu sam morala da sednem trećeg dana u automobil i da vozim, jer nisam više mogla da se vozim taksijem. Sedište je bilo potpuno mokro, otišla sam da mi uzmu meru za haljinu, otišla sam na probe, otišla sam u Šimanovce na sastanak, otišla sam na kolegijum i 6-og sam se pojavila - rekla je Dušica.

- Ono što ne znaju ljudi, samo tada kada sam se pojavila, kad sam stala na scenu, dogodilo mi se da sam videla publiku koja je aplaudirala i u slow motionu-u sam videla sve, i u jednom momentu samo je krenulo da mi se sužava vidno polje. Samo sam pomislila na moju decu i mamu i tatu koji me gledaju i rekla - “Ti ne smeš da padneš u nesvest” i prelomila preko usta “Dobro veče dragi gledaoci” i tu se sve otvorilo - otkrila je Dušica.

Komentari (1)

Loading