IMALA JE 6 GODINA KADA JE POTPUNOG NEZNANCA DOVELA RODITELJIMA U KUĆU: Alka Vuica zaprepastila REGION šokantnom pričom, evo kako su se upoznali

Autor:

Zabava

22.05.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja je šokirala region!

Foto: Instagram/printscreen
Alka Vujica

Pevačica Alka Vuica mnoge je ostavila bez reči pošto je u okviru emisije „Ma lažeš” ispričala gotovo neverovatnu priču iz detinjstva, o poznanstvu s izvesnim autostoperom iz Amerike. Kada se dogodio susret, naime, nije ga poznavala – ali ga je svakako odvela kući, svojoj majci. Sve se odvilo kada je imala šest godina.

- Kad sam imala šest godina, kući sam dovela nepoznatog čoveka i rekla mami: „Ovo je Isus Hristos”. Upoznala sam ga ispred moje kuće. Bio je hipi, a ja dete, to su bile šezdesete… Imao je bradu, dugu kosu i ličio mi je na Isusa”, pričala je Alka, pa kasnije istakla da je priča u potpunosti istinita, na šta je malo ko ostao imun, od iznenađenja.

Neznanac je, u stvari, bio Amerikanac, autostoper i na kraju je prespavao kod njenih roditelja. Sutradan, dodala je Alka, nastavio dalje da putuje, autostopom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading