IZBIO ŽESTOK SKANDAL PRED FINALE: Srbija optužena za PLAGIJAT, OTKRIVENI SRAMNI DOKAZI, A EVO ŠTA JE PRAVA ISTINA!

Autor:

Zabava

22.05.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hurikanke optužene da su plagirale pesmu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hurikanke optužene za plagiranje pesme!

Mlade članice grupe Hurricane, jedne su od glavnih favorita za pobedu u finalu Evrovizije 2021. koja se održava u Roterdamu.

Devojke će nastupiti pod rednim brojem osam. I dok sa svih strana, stižu neverovatne čestititke i komentari, kako Srbije ove godine ima šanse da takmičenje vrati u svoju zemlju, kao što je to 2007. godine uradila Marija Šerifović, koja je i ove godine član delegacije, Italijani uporno pokušavaju da ospore kvalitet pesme, govoreći kako Hurricane ustvari imaju plagijat.

Fanovi italijanskog muzičara Luke Marcana, koji se predstavlja umetničkim imenom Aka 7even, tvrde da je pesma "Loco, loco", plagijat, tvrdeći da je numera upravo od ovog muzičara. Ipak, iako se trude da ospore kvalitet naše pesme, Lukina numera pojavila se mnogo kasnije, nakon što su je naše "Uraganke" predstavile u javnosti. A sem dela u kome se govori "ram-pam-pam", mi nikakvu sličnost nismo uočili. 

Finale Eurosonga, održava se večeras od 21h u Roterdamu, a prestavnice Srbije nastupaju pod rednim brojem osam. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mika Chewra

22.05.2021 08:12

Sve je u igri samo da Srbija ne bi pisala istoriju sveta!!!!! IDEMO,URAGANKE,ODUVAJTE SVE PRED SOBOM!!!!!

Dušan

22.05.2021 14:51

@Mika Chewra - Oduvajte ih i budite najbolje. Makar vam ukrali pobedu.

Marcco

22.05.2021 09:59

Oboje plagirali black betty, ram jam

Teča

22.05.2021 11:09

E moj Miko. Da ispisemo istoriju sveta... pobedom na Evroviziji. Da li si ti normalan. Pa 80% pobednika ove "umetničke" manifestacije su bića debelo ometena u razvoju. Končita, ono Izraelsko kokodakalo, onaj srebrni marsovac... srećom pa posle završetka ove umetničko muzičke smotre, o pobednicima se više ništa ne čuje i polako nestanu u suton u vidu lastin9g repa