TRAGEDIJA NAŠE POZNATE MANEKENKE: Ziplajnom velikom brzinom udarila u drvo i ostala priklještena na VISINI OD 50 METARA!

Autor:

Zabava

22.05.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija Simone Andrejić..

Foto: Instagram/printscreen
Simona Andrejić umalo izgubila život!

Simona Andrejić mesecima se oporavljala od teških povreda...

Sećate li se Simone Andrejić? Srpska manekenka je 2019. doživela tešku nesreću. Naime, dok se vozila na ziplajnu, na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua u Americi, velikom brzinom udarila je u drvo. Od siline udarca ostala je priklještena na visini od pedeset metara. Spasiocima je trebalo skoro dva sata da je odatle izbave i prebace u bolnicu.

Tragedija, koja umalo nije imala fatalan ishod, potisnula je u drugi plan njene profesionalne uspehe.

 

 

Vrata modnog sveta širom su joj se otvorila kada je 2009. godine pobedila na izboru za „Elite Model Look“ i dospela među petnaest najlepših „Elitovih“ svetskih lica. Postala je zaštitno lice nove kolekcije sestara Olsen, radila je revije za brendove „Calvin Klein“, „Gucci“, „Gianfranco Ferré“, „Dolce & Gabbana“, „Christian Dior“...

- Po prirodi sam borac. Činim sve da se što pre oporavim, fokusirana sam na terapije i mir - poručivala je iz bolničke sobe.

 

 

Dve godine kasnije izgleda da se dvadesetšestogodišnja manekenka potpuno oporavila. Ako je suditi po njenim objavama na „Instagramu“, ponovo je u top-formi. Novu sezonu kupaćih kostima otvorila je fotografijama nastalim pored okeana, koje svedoče da je spremna da se vrati na pistu, a prenosi Hello magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading