(FOTO) URAGANKE OBORILE SVE REKORDE! Pokidale na bini, pa ŠOKIRALE ostale takmičare!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.05.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke su postigle neviđeno čudo!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uraganke su napravile presedan!

Grupa Hjurikejn, koja nas je sinoć predstavljala na takmičenju "Evrovizija", otpevala je pesmu "Loco loco" i time zarazila celu planetu svojom harizmom.

Ivana, Sanja i Ksenija, pokazale su sinoć, tokom druge polufinalne večeri "Evrovizije", na sceni, neverovatnu energiju što je dovelo do neverovatnog broja pregleda na zvaničnom jutjub kanalu "Evrovizije". Naime, samo sat vremena nakon što je izašao snimak nastupa Uraganki na pomenuti jutjub kanal, video je imao preko 460.000 hiljada pregleda, što samo upućuje na zaključak da se mnogima dopala ova pesma, a i naše predstavnice, o kojima strani mediji ne prestaju da pišu.

Foto: printscreen/youtube.com
Postigle su neverovatan uspeh!

Ni jedan drugi video nije imao toliko veliki broj pregleda za samo sat vremena, što svakako navodi na zaključak da će naše Uraganke odlično proći i u finalu ovog takmičenja

Sada, kada je prošlo malo više od 24 sata od njihovog nastupa, Uraganke i dalje imaju neverovatan broj pregleda. NJihov nastup pogledalo je više od 3 400 000 ljudi širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading