(VIDEO) DA LI JE OVO MOGUĆE?! SANJA VUČIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Ne mogu da verujem se to desilo BAŠ OVDE!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.05.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja ispričala priču iz svog života koju niko nije znao ranije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sanja Vučić otkrila je koje mesto jako voli!

U susret izborenom plasmanu našeg Uraganskog tria u finale Evrosonga, podsetimo se samo kako je jedna od najpoznatijih pevačica našeg prostora gostovala "Mondo-u" i odgovarala na pitanja neposredno nakon povratka sa Evrovizije 2018. 

Pitanje koje naša Sanja Vučić nikako ne želi čuti kada se Hurikejn vrati iz Roterdama jeste zasigurno "Kako ti je bilo na Evroviziji", s obzirom još da je i prošlog puta, u ovom intervjuu, ismevala takvo novinarsko upitivanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Otkrila je koje pitanje nikako ne želi da čuje po povratku iz Roterdama...

Ona se tada osvrnula i na svoje poreklo. Sanja Vučić je iz Kruševca i, iako je već poduže vreme u Beogradu, ona se svojih korena niti stidi niti odriče: 

- [Na oštrom Kruševačkom akcentu] Ne odričem se mog kosovsko-resavskog kruševačkog akcenta. Uglavnom je to ljudima simpatično, drago mi je da je tako. Veliki sam lokalpatriota i nikada neću da se odreknem svog Kruševca.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjavucic
Veliki je lokalpatriota...

Usput je Sanči i ispričala anegdotu vezano za njene studentske dane u Beogradu. Naime, dok je studirala na Filološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, ona je imala specifičan susret sa asistentom: "Bila je situacija, treba da se izlazi na tablu, i pita asistentkinja ko će sledeći. I ja pitam:

- Profesorka, mogu ja sleDEća?

- Molim, molim? Šta je rekla?- pitala je profesorka.

- Da l' je moguće, stvarno me nisi razumela šta sam rekla? S obzirom da je filološki fakultet u pitanju, valjda bi trebalo da imaju malo više razumevanja za dijalekte- komentarisala je Sanja ovu situaciju.

Kako Sanja Vučić izgovara neke reči u svakodnevnoj upotrebi nalik sapunu, trafici ili suboti, pogledajte u intervjuu koji je dala u aprilu 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
apsurd

21.05.2021 21:58

Da li je moguće da studentkinja filološkog fakulteta ne zna akcente?