BILA JE BOLESNA, VODI JE REDOVNO NA KONTROLE KAKO BI JOJ BILO BOLJE: Nepoznati detalji života Marka i Lune ZGRANULI JAVNOST!

Autor:

Zabava

21.05.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nepoznati momenti iz života Lune i Marka!

Foto: instagram/ luna_djogani
Luna i Marko na meti komšija!

Luna Đogani i Marko Miljković izgovorili su sudbonosno „da“, a komšije u njihovom kraju tvrde da nisu imale pojma da rijaliti zvezde planiraju venčanje.

KOMŠIJSKE PRIČE!

– Pratim rijaliti i obradovala sam se što su došli ovde da žive. Posećuju ih Gagi i Adam, Lunina porodica, njih uvek prepoznam kad ih sretnem ispred zgrade. Za venčanje sam iz medija saznala, niko ovde ništa čuo nije. Baš su dobro sve sakrili, u tajnosti su planirali. Shvatila sam da su se zasta venčali kad su se zahvaljivali ljudima na čestitkama – priča komšinica.

– Živim ulaz pored njih i svako jutro ih vidim dok šetaju malog psa Loli. Loli je bila bolesna, opada joj dlaka i Luna baš brine oko nje. Pričala mi je da je voli kao da je deo porodice i da je redovno vodi kod veterinara kako bi joj bilo bolje. Često mazi stomak, vidi se da je srećna zbog trudnoće i da jedva čeka da bebu uzme u naručje. Videla sam jedan dan dostavljače kako u zgradu u kojoj Luna i Marko imaju stan unose opremu i dečje stvari, pretpostavljam da je to za njih bilo i da polako spremaju sobicu – otkrila je komšinica.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Luna Đogani..

Žena u obližnjoj radnji kaže da joj je Luna redovna mušterija.

– Luna i tokom trudnoće često dolazi kod nas u nabavku. Kupuje neke sitnice, svakodnevne potrepštine, i uvek negde žuri. Nikad se ne zadržava, ne komunicira preterano. Valjda se i plaši da bude u zatvorenom, pandemija je. Naravno, masku uvek nosi. Nosi je i napolju, vidi se da vodi računa. Nekoliko puta je došla i u muškim duksericama, verovatno Markovim – priča ona, dok komšinica koja se ispred radnje zatekla kaže da se ovaj par nije preterano potrudio da se sprijatelji sa susedima.

– Pravo da vam kažem, po medijima sam i shvatila da Luna i Marko žive u našem kraju, rekla bih da se oni ne druže ni sa kim iz komšiluka. Ne pratim rijaliti toliko, ali znam ko su oni. Imamo u kraju par kafića u kojima se skupljamo, njih nikada nismo videli, nisu svraćali ni u otvorene bašte u kojima je i ranije moglo da se sedi. Valjda gledaju malo i da se sklone – kaže komšinica za „Blic.rs“.

Komentari (2)

Loading
Stefa

22.05.2021 13:23

Marko je u Zadruzi psovao Telegraf i njegove novinare a vi ga dižete u nebesa kao da je princ na belom konju.