(VIDEO) SANJA ODUŠEVILA CEO SVET! Uraganka zapevala na albanskom, pa poslala NEVEROVATNU PORUKU svima!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.05.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je govorila i na španskom i ruskom jeziku.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Oduševila je publiku!

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale "Pesme Evrovizije", u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa "Hurricane", koja predstavlja Srbiju. 

Sanja Vučić, jedna od članica popularne srpske grupe, dobila je priliku da tokom jučerašnjeg dana "preuzme" Instagram "lajv" zvanične stranice "Evrovizije". Pevačica se uključila uživo i odgovarala na pitanja pratilaca.

Sanja je koračala prostorom "Ahoj arene" u Roterdamu i fanovima muzičkog takmičenja pokazivala kako protiču pripreme. Tom prilikom Vučićeva je pevala nekoliko pesama predstavnika drugih država, a među njima se našla i pesma "Karma" albanske predstavnice Andželije Peristeri.

 

 

Našoj predstavnici gledaoci su se divili na tečnom izgovoru engleskog jezika, a ona je iskoristila priliku da se obrati i na španskom, ali i ruskom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

21.05.2021 11:29

Svaka cast na obrazovanju. I jedan jezik je mnogo znati a kamoli vise. Za sada devojke odlicno obavljaju predstavljanje muzicke Srbije svetu.