MUŽ NADE TOPČAGIĆ DOBIO POLA MILIONA NA IGRAMA ZA SREĆU: Taman sam vratio dugove sad čekam SEDMICU na lotou!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.05.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, dobio je pola miliona dinara na igrama na sreću.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Nada i njen suprug

On je uplatio tiket od 200 dinara i posrećilo mu se da dobije 500.000 dinara. Naša saznanja potvrdio je lično pevačicin suprug.


- Jeste dobio sam novac. Ja godinama igram igre na sreću. Nisu to neke pare, ali vratio sam dugove. Bio bih srećan da sam dobio na lotou, a ovako 500.000 dinara nije ništa. Od toga sam platio porez 20 odsto platio majsore i sve ode. Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak, a ovo što ja dobio je ništa - priča Zlatko za Kurir.

Njegova supruga je od novinara saznala za dobitak:

- Ja pojma nisam imala. On je čovek koji veruje u sve: loto, bingo, ma sve igre na sreću. To je bilo kad smo krenuli na more i svratili do Bajine Bašte. Ja rekoh: " Ma , gde ćeš sad da plaćaš", ali eto on je uplatio i dobio. Ja u to ne verujem. Igrala sam nekoliko puta i ništa nisam dobila. Moj Zlatko bude srećan i kad dobije zamenu. Malo li je na ovu skupću i vreme - kaže popularana pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kostadin

19.05.2021 06:12

Klasična šema za pranje para. Čovek koji nema poreklo novca kupuje Dobitak (srećku, tiket itd) od SRETNOG dobitnika koju plaća i do 10 ili 20 % više od dobitka. Tako dobija poreklo novca, kao sretni dobitnik. Ponekad su dobitnici u dnevni oglasima nudili na prodaju dobitne tikete i srečke.