ĆERKA HARISA I MELINE DŽINOVIĆ PROGOVORILA O SVOM ŽIVOTU: Bila sam kao LOPTA, od tate me je najviše BLAM

Autor: Republika.rs

Zabava

18.05.2021

12:49

Đina Džinović (17), ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočava u tinejdžerskom periodu, te navela da uz pomoć svog iskustva daje savete i drugim devojkama.

youtube.com/printscreen
Đina Džinović

Đina Džinović veoma je aktivna na društvenim mrežama Instagram i Tik Tok, gde je prati veliki broj ljudi.


I dok na Instagramu uglavnom objavljuje fotografije, na Tik Toku deli video sadržaj i u toj formi odgovara na pitanja pratilaca.

 

 

- Na Tik Toku radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe. Tako da me često pitaju za savete koje vežbe radim, iako ja doduše više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno - ispričala je Đina u emisiji "Praktična žena".

 

 

Komentari (0)

Loading