ŠIJAN UBIJEN ZBOG ELENE KARIĆ? ŽABAC izneo šokantne tvrdnje o FATALNOJ VEZI!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.05.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac izneo je šokantne tvrdnje o ubistvu Zorana Šijana, te pomenuto da je on likvidiran zbog Elene Karić!

Foto: youtube.com
Žabac tvrdi da je Šijan ubijen zbog Elene Karić!

Nebojša Tubić Žabac bio je veoma upućen u dešavanja na beogradskom asfaltu tokom devedesetih godina. Ipak, itekako ume da šokira javnost pojedinim tvrdnjama, kao što je i sada za pozadinu Šijanovog ubistva.

- Mnogi znaju tu priču, ali ćute. Plaše se, šta znam zašto se o tome nikada nije pričalo. Raspredale su se neke gluposti i razne verzije Šijanovog ubistva, a to o Karićki se ćutalo. Šijan je tada skinuo Elenu jednom jakom tipu i to je došlo do njega. Nastao je haos, Zoran je likvidiran, a taj je preko svojih veza zataškao zločin - priča Žabac, prenosi Kurir.

On veruje da je njegova bivša devojka, a Šijanova nevenčana supruga, pevačica Goca Božinovska za tu priču ne zna:

- Možda je čula da se i o tome priča, ali ne zna. Šijanova majka misli da joj je sina ubila služba. Govorila je da su bile neke nameštaljke. Slučaj se zataškao jer je taj imao neke veze i uradio je šta je hteo. Samo kod nas se ubijaju zbog žena. Elena ide samo gde je lova, neće ona propasti, ne brinite - kaže Žabac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ko je sve

18.05.2021 19:02

Kako praksa od svakog čini majstora. Da je tako vezbala dizajn bila bi prava dizajnerka a ne kobajagi .