(FOTO) NJEGA JE VOLELA PRE MRKE! Ovako izgleda prvi muž Ane Bekute!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.05.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta već godinama je u srećnoj ljubavi sa političarem Milutinom Mrkonjićem, ali malo ko se seća da je pre njega bila udata za Predraga Vidovića.

Foto: youtube.com/printscreen
Pre Mrke, Ana je volela Preju

Ana i Mrka jedan su od skladnijih parova na estradi i gotovo da su nerazdvojni, poput tinejdžera. Ipak, pre Mrkonjića, pevačica je bila ludo zaljubljena u jednog muzičara.

Pevačica se početkom osamdesetih godina prošlog veka prijavila se za konkurs koji je tada raspisao šabački bubnjar Predrag Vidović Preja kom je bila potrebna pevačica u tom periodu.Preja je imao angažmane po Nemačkoj i Americi, a kada se vratio u Šabac odlučio je da raspiše konkurs za pevačicu, s obzirom na to da je shvatio da više novca može da zaradi od narodne muzike.

Preja je osamdesete godine proveo u Nemačkoj i Americi, da bi se potom vratio u Srbiju gde je rešio da živi od narodne muzike. Bend je oformio, ali je falila pevačica, pa je raspisao oglas na koji se javila Ana Bekuta.

 

 

Osim sjajne saradnje, među njima su sevnule i ljubavne iskre, te su skoro deceniju živeli u vanbračnoj zajednici. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krle

17.05.2021 18:07

A u međuvremenu bila u manastiru...