VENDI MORALNA GROMADA! Do juče pevala na vašarima, a sada MAJKE naziva BLUDNICAMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.05.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi prvi je sinanom za vašarske proslave, a na internetu se može videti kako izgledaju one na kojima je nastupala. Sada pevačica deli lekcije iz morala.

Foto: youtube.com
Vendi moralna gromada

Tema elitne prostitucije poslednjih dana ponovo je u žiži javnosti, posebno jer su neke dame iz javnog života progovorile na ovu temu.

O prostituciji, ali generalno o moralnim vrednostima progovorila je i pevačica Vesna Vukelić Vendi:

-  Koren tog problema je u porodici, ako majke nemaju autoritet onda je to problem. Nije normalno da jedna majka sa 55 ima dečka, onda je ona nikakav uzor svojoj ćerki, naprotiv, ona je vaspitava suprotno. Majka je bludnica, a to znači da neko ugađa svom telu a ne duši - rekla je Vendi u "Pulsu Srbije".

Pevačica je objasnila i šta prema njenom mišljenju utiče na moralno posrnuće:

  U životu moramo da znamo šta nam se cilj, da li radimo za dobro ili za zlo. Mi moramo da ugađamo istini, a ne ljudima, jer ako ugađamo ljudima tako gubimo svoj identitet. Današnje doba je doba licemerja, čovek spržene savesti ne govori istinu. Depresija je pošast ovog vremena.  - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading