NAKON SMRTNOG SLUČAJA, Saša Popović PROMENIO PRAVILA u Zvezdama Granda: Doneo VAŽNU ODLUKU!

Autor: Republika

Zabava

17.05.2021

16:47

Saša Popović promenio pravila u takmičenju.

printscreen/TvPRVA
Saša Popović i Snežana Đurišić

Saša Popović, direktor Grand produkcije je zajedno sa ekipom stručnog žirija odabrao top 60 kandidata  u takmičenju "Zvezde Granda", koji su zaslužili plasman u naredni krug.

Ova sezona takmičenja je i te kako turbulentna. Osim brojnih svađa, suza, smeha, bilo je diskvalifikacija, odustajanja, a jedna situacija je posebno zaintrigirala javnost.

youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović

Među kandidatima koji su odustali od takmičenja je Mahir Mulalić, čiji je mentor Marija Šerifović. Ovaj mladić je bio prinuđen na to zbog smrti svoje majke koja je preminula od koronavirusa.

 

 

Trebalo je da Mulalić nastupa u duelu sa Natašom Vodeničar, ali zbog smrtnog slučaja u porodici, on se nije pojavio i samim tim onemogućio nastavak takmičenja. Ipak, na kraju emisije došlo je do preokreta. Popović je zaključio da je Mahir izvanredan talenat, te da je u svim dosadašnjim krugovima imao po šest glasova, te da svojim učinkom svakako zaslužuje da ide dalje.

Na oduševljenje svih, Saša je Mulalićevo ime izgovorio na samom kraju i objasnio da je on 60. kandidat koji nastavlja takmičenje u jednom od najpopularnijih muzičkih takmičenja.

 

 

Komentari (0)

Loading