(FOTO) ANA BEKUTA SE PODVRGLA NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU: Pevačica uzburkala JAVNOST NOVOM FOTKOM!

Autor:

Zabava

17.05.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta ostavila sve bez teksta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ana Bekuta se podvrgla tretmanu i šokirala javnost!

Popularna pevačica Ana Bekuta vlasnica je jednog od najlepših glasova na Balkanu, bezbroj hitova i osmeha koji zrači. Osim toga, Ana Bekuta uprkos svojim godinama može se pohvaliti dobrim izgledom i savršenom vedrinom na licu.

Razlog tome je činjenica da Ana Bekuta vodi računa o svom izgledu, ali i tretmanima za lice kojima posvećuje mnogo pažnje.

Ovog puta ni Ana se nije oduprela popularnom trendu začešljavanja obrva na gore, čime se postiže prirodan volumen i obrve se samim tim ističu na licu. Sudeći po fotografijama i širokom osmehu, pevačica je prezadovoljna tretmanom.

 

 

Komentari na društvenoj mreži su bili podeljeni, dok neki apsolutno podržavaju pevačicu u nameri da se podmladi, drugi je kritikuju i naglašavaju da je bespotrebno neprirodno stariti i da žena i treba da iskaže svoju prirodnu lepotu.

- "Bespotrebno", "Ako mene pitate malo je preterala", "Po meni je ovo previše za ženu njenih godina" - bili su samo neki od komentara, a bilo je naravno i komentara da pevačica ova promena savršeno stoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading