STANIJA OTKRILA SVE O DIJAGNOZI KOD PSIHIJATRA: Ono što joj je doktor poručio OSTAVIO STARLETU U ŠOKU!

Autor:

Zabava

17.05.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija otkrila detalje o kojima malo ko zna!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija Dobrojević išla kod psihijatra..

U novom izdanju emisije "Magazin In" autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pobednicu izmeđuostalih i Staniju Dobrojević rijaliti takmičarku koja je iskreno pričala o tome koliko joj je rijaliti oduzeo od privatnog života ali i kroz šta je sve prolazila nakon završetka.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Stanija Dobrojević, ispričala je da je imala problema da balansira između javnog i privatnog života.

Sa svim komentarima trebalo je nositi se, ogolila sam se i ispaštao mi je privatan život, gubila sam na kvalitetu mog privatnog života zbog tog eksponiranja, ispaštala sam često i na ljubanom planu, jer mislim da je neke stvari trebalo da sačuvam za sebe, mnoge stvari su išle javno. Kad prolaziš te neke vratolome, brodolme, sve je bilo javno i samim tim je bilo teže – otkriva Stanija u emisiji "Magazin In".

Starleta je takođe priznala i da je posećivala psihijata nakon završetka "Farme" 

- Rekao mi je da sam zdrava nemam dijagnozu - rekla je ona i dodala da je potražila stručnu pomoć zbog novinarskih natpisa sa kojima u tom trenutku nije znala kako da se nosi na šta joj je doktor rekao da sve vesti o njoj mora da čita kao da se radi o nekom drugom. I od tada joj je mnogo bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading