SNEŽANA ĐURIŠIĆ PO PRVI PUT OTKRILA: Skrnavili su mi UGLED, DOSTOJANSTVO, to su SITNE DUŠE!

Autor:

Zabava

17.05.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica priznala kroz šta je prolazila.

Foto: youtube.com/printscreen
Snežana Đurišić

Proslavljena pevačica Snežana Đurišić gostovala je u "Premijeri Vikend specijalu" i tom prilikom otkrila je tajnu skladnog ljubavnog života, ali i da li je nekad pomišljala da odustane od karijere. 

- Nema tu nekakvog posebnog recepta, mislim da je u odnosu dvoje ljudi, kada je u pitanju zajednica, da li bračna ili vanbračna, svejedno je kada ste zajedno s nekim... To neko poverenje, poštovanje, uvažavanje, tolerancija, mislim da je to najbitnije u odnosu dvoje ljudi, bar je tako u mom slučaju bilo i dan-danas je tako. Međtuim, ono što je činjenica jeste da su deca danas malo sebična i mislim da je nervoza vrlo pristuna i da se zbog toga mnogi brakovi uruše i ljudi se raziđu – rekla je Đurišićeva na početku razgovora.

Pevačica je preko 50 godina na javnoj sceni, a sada je otkrila i kroz šta je sve prolazila.

Foto: E-stock/D. Stanojević
Snežana otkrila sa čim se sve morala nositi

- Bilo je trenutaka kada se zloupotrebi neko dešavanje ili nešto što vas je snašlo i onda se od toga napravi jedna ružna priča, jedna ružna energija koja skrnavi vaše dostojanstvo i vaš ugled koje vas predstavlja na način kojem vi ne pripadate. To su stvari koje bole i uopšte ne prijaju. Ali onda shvatite da su to sitne duše, da su to nemoćni ljudi, ali u principu muzika je nešto što je moj život, muzika je posebna ljubav i mislim da kad bih se ponovo rodila da bih isto ovo radila, ne vidim sebe nigde drugde, nema odustajanja – zaključuje Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading