PREPLAKALA SAM CELU NOĆ ZBOG MARINKA! Neda Ukraden progovorila o INCIDENTU sa pevačem!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden isplakala more suza zbog Marinka Rokvića, sa kojim potom nije govorila čitavu deceniju.

Foto: youtube.com
Neda Ukraden 10 godina nije pričala sa Marinkom Rokvićem

Neda Ukraden ispričala je kako sa kolegom Marinkom Rokvićem nije pričala punu deceniju zbog incidenta koji se među njima desio.

Sada je otkrila da je zbog svađe celu noć preplakala, ali da su sada uspeli da izglade nesporazum i obnove kontakt:

-Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, 10 godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom – rekla je Neda.

-Marinko zna koliko ja njega volim i koliko on mene voli i poštuje, i svakome dođe žuta minuta nekad, sve se to zaboravi – dodala je pevačica.

Ukradenova je spomenula i Marinkovu čestitku za njen rođendan koju joj je uputio tačno u ponoć.

-Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu – ispričala je ona u Sceniranju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading