Neda Ukraden BRUTALNO o čoveku za koga je trebalo da se UDA, a preko OVE STVARI nije mogla da PREĐE!

Autor:

Zabava

16.05.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka Ukraden otkrila preko koje stvari nije mogla da pređe.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Neda Ukraden

Neda Ukraden, legendarna pevačica, gostovala je u emijsiji "Sceniranje" gde je govorila o svojoj bogatoj karijeri, životu, nedaćama kroz koje je prošla i ljubavi.

Budući da je uvek smatrana jednom od najpoželjnijih pevačica na javnoj sceni, Nedin ljubavni život oduvek je intrigirao javnost.

U "Sceniranju" našoj voditeljki Vanji Camović otkrila je da je trebalo da se uda za jednog vrlo imućnog čoveka iz Australije, međutim, njegov karakter nikako nije išao uz nju, a preko jedne stvari nikako nije mogla da mu pređe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Neda Ukraden

- Trebalo je da se udam za jednog imućnog čoveka iz Australije, međutim, kada sam htela da kupim sebi majicu, ja za svoje pare, kad on meni kaže - šta će ti majica, ti već imaš majicu! I ja se mislim, nećeš ti pored mene da budeš. Ta škrtost, ta vrsta uskogrudosti, to ne ide uz mene. Čovek treba čovek, domaćin, da ima razumevanja za porodicu, da zna šta je dete, šta je fin tanjir, dobro skuvan ručak, da zna šta je osmeh žene, njena građa, da se divi - kaže Neda za Kurir Tv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
fica

17.05.2021 05:19

A ja mislio da je u pitanje GADAFI.