MARKO I LUNA NAPRAVILI INCIDENT NA VENČANJU! Mladoženja razbio čašu, pa polio trudnu ženu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

17.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko polio trudnu Lunu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna Đogani

Rijaliti-par Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se juče u opštini Rakovica, nakon čega su otišli u jedan restoran na Ledinama da bi proslavili sklapanje građanskog braka uz intiman ručak sa kumovima. Međutim, kako tvrde očevici, ni ovaj lep povod nije mogao da prođe bez incidenta jer je novopečeni mladoženja počeo da divlja samo što su ušli u lokal.

- Jedna medijska ekipa radila je unutra intervju s drugim poznatim licem, pa se Marko istripovao da su kamere tu da bi snimale njih i odmah je počeo da divlja. U trenutku dok se raspravljao srušio je čašu i polio Lunu. Ona je odlepila i počela da se svađa s njim, tako da su napravili incident na sopstvenom venčanju - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

 Mladenci su bili u patikama, a Marko je u majici i farmerkama delovao kao da je krenuo na pijacu

 

Inače, Luna i Marko su već bili nervozni jer im nije upalio plan da venčanje obave potpuno u tajnosti kako su zamišljali.

Kako je Srpski telegraf još u petak pisao, pored jučerašnjeg građanskog, budući roditelji planiraju i crkveno venčanje, a razlog zbog kog sada staju na ludi kamen jeste da bi izbegli peripetije oko priznavanja očinstva u slučaju da se dete rodi u vanbračnoj zajednici. Zato je Luna u devetom mesecu juče izgovorila sudbonosno "da" u opštini.

Lunu i Marka naš paparaco uspeo je da uslika kada su krenuli u Rakovicu, ali, kao što se može videti po fotografijama, oni se nisu previše svečano obukli pošto su jučerašnji događaj doživeli kao čistu formalnost. Oboje su bili u patikama, a štaviše, Marko je u majici i farmerkama delovao kao da je krenuo na pijacu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Miljković i Luna Đogani

- Luna je bila nervozna jer je primetila paparace čim je s Markom izašla iz zgrade jer su se dogovorili da sve urade maksimalno u tajnosti. Nisu hteli da mediji prenesu bilo šta sa venčanja, pa joj nije bilo prijatno kad je ugledala foto-aparate. Posle se ipak oraspoložila, pa je prestala da obraća pažnju, a Marko joj je sve vreme pričao da uspori jer je u devetom mesecu i ne bi bilo pametno da se umara. Nakon što su završili s venčanjem, svi su se uputili ka automobilu, pa su se odvezli u restoran u kom je prethodno zakazan ručak - zabeležila je naša ekipa na terenu pre incidenta koji je usledio.

 Miljković: Luna mi je konačno žena. Pravo, crkveno venčanje nas tek očekuje

- Konačno smo i zakonski muž i žena. Tačno je da smo se venčali u opštini. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo. Planiramo da priredimo i gala proslavu. Danas ne želimo da nas iko ometa - rekao je novopečeni mladoženja posle jučerašnjeg venčanja.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Miljković i Luna Đogani

Luna je ranije za naš list izjavila da s venčanjem ne bi žurila da je Marko nije na to nagovarao jer joj je bitnije da beba dođe zdrava na svet. On je insistirao da se sve što pre obavi iz razloga što želi da dete ima njegovo prezime da se kasnije po sudu ne bi maltretirali oko dokazivanja očinstva.

- Prelepo mi je u trudnoći i čini mi se da je mnogo lakše nego što sam očekivala. Nisam previše zahtevna, Marko je tu za mene u svakom trenutku i vodi računa da mi ništa ne fali. Umem ponekad da budem malo nervoznija, ali to je normalno, hormoni rade svoje - rekla je tada rijaliti pobednica, dok je Miljković pre organizacije venčanja imao pune ruke posla oko sređivanja novog stana koji je Luni kupio na Bežanijskoj kosi.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela otkrila još jedan detalj

Inače, Luna se u opštini nije pojavila u haljini koju je, kako je Anabela pre nekoliko dana otkrila, šila za venčanje. Juče je bila ležerno obučena, dok unikatnu belu haljinu sa perjem, specijalno rađenu po njenoj meri, čuva za današnju ceremoniju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đoka

17.05.2021 06:47

Uvek prave incidente. Nesnosni su oboje.

Odgovori 13 0
Nino

17.05.2021 07:42

Loš početak.

Odgovori 12 0
Pavle

17.05.2021 08:54

Oni će se u braku svaadjati kao što su se svadjali u Zadruzi. Živi bili pa vidili.